Rehabilitacions d'habitatges

Serveis

En NovaStil som professionals amb una clara vocació cap als nostres clients, i per això comptem amb una àmplia varietat de serveis de reformes, rehabilitació d'habitatges i seguiment i control d'obres. Comptem amb un equip tècnic i d'obra completament professional, altament qualificat a més per a tot tipus de serveis de construcció com d'interiorisme, adequació d’instal·lacions d'aigua, gas, electricitat o altres treballs comunitaris i de façanes

 

Els nostres serveis inclouen:

 • Reformes integrals

  Des NovaStil comptem amb el compromís i serietat adquirits i complerts al llarg de la nostra trajectòria, el que ens permet assegurar-li uns acabats de primera qualitat utilitzant els millors materials del mercat. Gaudiu de la seva llar renovada perquè el seu habitatge torni a estar com nova.

 • Seguiment i control d'obres

  Comptem a més amb una àmplia selecció de personal amb anys d'experiència, el que facilitarà que es senti tranquil a l'hora d'executar els seus projectes, dirigint i organitzant l'obra de la manera eficient i efectiva, assistits sempre per tècnics qualificats per a realitzar els projectes necessaris .

 • Rehabilitacions comunitàries

  ¿La seva comunitat necessita una rehabilitació? No esperi més. El nostre equip de professionals solucionarà qualsevol problema que li hagi sorgit i necessiti una solució ràpida i efectiva: baranes, façanes, impermeabilitzacions, reforços de bigues, danys estructurals ...

  Contacti'ns, el nostre equip tècnic es desplaçarà a la seva comunitat, realitzaran un estudi i tramitaran els permisos cper a la seva execució.

 • Manteniments​

  A més, des de NovaStil duem a terme tot tipus de serveis d'adequació i manteniment de locals, grans superfícies, naus industrials, empreses ...

  Vingui a visitar-nos. Posarem a la seva disposició la nostra trajectòria i coneixements per donar el millor manteniment al seu negoci.

 Si està interessat en els nostres serveis, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres a través del nostre número de telèfon, el nostre formulari o visitant-nos en el nostre centre a Sabadell.

© 2022 NOVASTIL OBRES I SERVEIS S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDIGITAL