Control i seguiment d’obres

Presentació

Som NovaStil, una empresa especialitzada en el control i seguiment d’obres. La nostra empresa neix de la Unió de professionals de la construcció i té com avocació el servei orientat cap els nostres clients, oferint solucions que permeten adaptar-nos a les possibilitats de cada client, centrant en oferir un alt grau de eficàcia i eficiència.

 

Ens caracteritzempel rigor, serietat i la qualitat del nostre treball, que portem a terme des de fa anys, experiència acumuladaque es recull en el nostre actiu més important, el nostre equip, un personal d’obra amb una trajectòria llarga i contrastada i un personal tècnic amb àmplia experiència en el sector de la construcció d’equipaments, edificis industrials, edificis residencials i tot tipus de rehabilitacions.

 

A més, estem especialitzats també en la gestió i manteniment de comunitats de propietaris, la rehabilitació de façanes, la instal·lació d'ascensors, l'adaptació d'habitatges per a persones amb dependències i manteniment de superfícies comercials. Els nostres tècnics poden portar tot tipus de tràmits i assessorament optimitzant la millor solució eficient i econòmica. Si vostè està interessat, no dubti en contactar amb nosaltres. Us esperem.

Demani'ns pressupost sense compromís

Contacte

Dirección

Sallarès i marra 67 local

08203 Sabadell (Barcelona)

Móvil

Sent la millor carta de presentació de la nostra societat la confiança dipositada pels nostres clients, esperem poder ser els seus col·laboradors de confiança

© 2022 NOVASTIL OBRES I SERVEIS S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDIGITAL